Dienoraštis

560

Noriu ženytis kol šerkšnas nenutirpo-deja JAM tai nepatiko...  Daugiau..

16110

apie Džentelmenus... Na kuri nesvajoja sutikti tikro džentelmeno..tik nereik šiauštis ir purkštaut kad gerai toks kokį turi šalia..Slapta kiekviena pasvajoja apie kavą į lovą ,atidaromas automobilio ..  Daugiau..

35170

O buvo taip... Skubu pasakoti tik grįžus ..O kaip buvo žinos tik tie kurie atvyko į susitikimą- kuriems nebuvo baisus lietus ir nuvažiuotas kilometražas...Šįkart teks pasitenkinti tik tokiu pasakojimu..  Daugiau..

780

Sakoma akys sielos veidrodis-ania... Visą gyvenimą sulaukiu kritikos kad esu žudanti žvilgsniu-kad ir kokioj situacijoj bebūčiau vistiek užkliuva mano akys.Rodos žiūriu švelniai į mylimąjį ,o tas jau..  Daugiau..

51150

Labas rytas suraitytas  dar vakarykščiais įspūdžiais apkamšytas Na ką aš galiu pasakyti..buvo...uij kaip buvo.Suvažiavom, pasiglėbėsčiavom,atsibučiavom.Kaip smagu ir gera,  kad mūsų vis daugiau ir d..  Daugiau..

Kanzashi stiliaus gėlytė

660

Siūlau pasigaminti Kanzashi stiliaus gėlytę Japonų kalboje  ''tsumami''  reiškia -origami technika, medžiagos lankstymas.Kanzashi-plaukų puošmena.Jais puošiasi geišų mokinės.Pagal metų laikus parenka..  Daugiau..

330

Šiandien sunki man diena turiu migreną-tai beprotiškas galvos skausmas kurį sukelia net šviesa.Taip kad nieko nenorėjau ir nedariau buvo vienintelis rūpestis nueiti nusipirkti vaistų, nes eiliniai nu..  Daugiau..

3650

Švystelsiu akmenuką i apsivėlusio daržą..Kaži ar jis  tą daržą turi, bet vistiek faina bent  krimstelt į  ausį.Man iškilo toks klausimukas....Žiūrinėjau  konkursus ir aišku kaip ir kiekvienam aktualu ..  Daugiau..

940

....Kas būna kai orkaitėj yra apsauga nuo vaikų... ( gerai prispaudžiami pirštai...) o kas būna kai metalinės plakimo šluotelės dalis užstringa stalčiuje, bet neužtenka man proto netempti per jėgą- kr..  Daugiau..

Pasivažinėjimas troleibusu

1270

LABVAKAR, Eilinis mano pasivažinėjimas trūliku... Tai va važiuoju po darbų namo troleibusas eilinį kartą pilnas...Sėdžiu sau ponia,sekasi man, nes važiuoju iš galinio sustojimo –nepasivarginu stovė..  Daugiau..

17170

Labvakar-taip pamėgau sveikintis paskutiniu metu. Nužiūrėjus pas draugutę vėlimui pritaikytą kartoninį ilgą „vamzdį‘‘ nutariau tokį patį parsivežti iš darbo –na lieka kai baigiasi medžiaga. Tai v..  Daugiau..

24110

Štai ir atėjo ir kaip gaila beproto greitai praėjo dar vienas mūsų susitikimas... Kas yra kas -skaitykite kortelėse    ( arba sudalyvaukite kitam susibėgime )  Pasėdėjom,pabendravom,vaišių stalas ..  Daugiau..

610

Irmužėlei ir Aidui liūdna pilnatis matyt veikia...  Daugiau..

1090

pasigaminkim auskarų kabyklą idėja sena bet man patiko-pasigaminti labai paprasta ir labai geras dalykėlis gaunasi tai štai pradžiai reikės-ylos,dažų,nuo kompaktų likusios dalies arba kaip mano atve..  Daugiau..

11100

Pažioplinėjimai Rytais važiuodama troleibusu mėgstu žiūrėti i greta važiuojančius-dažniausiai žvilgsnis užkliūva už vairuotojų.Rytais praktiškai visi žiovauja,kai kurie rūko- o vat važiuojant po piet..  Daugiau..

1460

Bučiniai... Ar kada galvojot kokie jie būna?Kiek daug jų būna? Ir apskritai kam jie reikalingi?Aš pavyzdžiui labai mėgstu bučiuotis....bet ne apie mane.Kai bučiuoji mylimą-tai superinis jausmas ir jo..  Daugiau..

24100

Susitikom  -NEREALU, faina,smagu ir visaip kaip kitaip labai patiko kad turėjom temą-šiokį tokį tikslą pirma foto galutinis rezultatas piešė  visi,o kas smagiausia kad mūsų buvo 15 čia aš taip susk..  Daugiau..

800

LYJA      LYJA     LYJA     la lai la la la la la la -kas su manim varo po balas palakstyt??  Daugiau..

2360

Labu vakaru-taip sveikinuosi ,nes pabuvojus Utenos rajone ir paklausius Edis kalbos ta U prilipo...Apturėjom šiandieną nerealiai smagią dieną.Vis žadėjau planavau ir niekaip nesugebėjau aplankyti mūsų..  Daugiau..

1450

Na ir šurmuliavo Kaunas keturias dienas ,na ir renginių ir žmonių ir oras tobulas.Neiškenčiau išėjau pasicekavint ir likau nusivylus veltinio ''meistrėmis'' Kaip niekad daug kepurių prekyboj buvo o ne..  Daugiau..

420

Neturiu nuotaikos...nerandu...visur išieškojau-ir po lova ir po spinta ,netgi po dujine virykle palindus buvau...nerandu ir vsio...  Daugiau..

1310

Katinas sudraskė tris sages....gaila...ir katino... labanakt  Daugiau..

1380

Einu sau gatve o  JIS  seka iš paskos..Atsisuku, o  Jis nesitraukia...Na galvoju sek jei jau toks atkaklus...Paspartinu žingsnį,tiesą sakant Jis truputėlį nervina.Bet ir Jis juda greičiau.Apsisuku...O..  Daugiau..

1360

Kada žmona kvepia mišku? Kai jos vyras kelmas....  -čia šeip šiandieninė nuotaika  Daugiau..

920

Aš noriu ko nori kiekviena princesė gyventi ilgai ir laimingai su žmogėdra savo vyru... ( šrekas   ) Su artėjančia kovo 8 -ąją mielosios  Daugiau..

1100

Tema -daiktai Kiek turim daiktų prie kurių prisirišam? Neseniai katinas sudaužė mano mėgiamą puodelį, ilgai ranka pratinosi prie kito nežinau pagal kokius kriterijus ,bet tiesiog atradau kitą puodelį..  Daugiau..

800

Šiandien dalyvavau draugutės šimtadienyje...jetus kokia sena aš...o kaip linksma  buvo ,net širdis drebėjo tarsi tai man būtų likę 100 dienų iki egzaminų ir sudie mokykla. Fantastišką programą parengė..  Daugiau..

700

3 Taisyklės kurias išmokau šiandien 1- Praleisti skubantį pestijį  priešais save - einant iš paskos gerai matosi kur netik slidus ledas bet ir duobės- reziumė-liko sausi batai 2- Laikytis saugaus  a..  Daugiau..

400

Masinė Kalėdinė psichozė…Verkia žmonės nėra pinigų ,nėr už ką pragyvent…Užtenka apsilankyti prekybos centre ir ypač kai būna paskelbta akcija .Na neslėpsiu kai reik visiem supirkti dovanas pakankama..  Daugiau..