Dienoraštis

100

Kadaise kai sugalvojau kad noriu išmokti dirbti su nėrimo lėlyte per naktis sėdėjau ir ieškojau kaip tą padaryti- na man pieštos instrukcijos lenkų kalba nelabai užteko, kad suprasčiau todėl      pris..  Daugiau..

1500

Mielas vis dar mylimas Apsivelęs- kokio velnio sumažinai komentarų eilutę?? Ir taip su klaidom pavarydavom o dabar išvis šakės-nepatinka man ta dėžutė  Daugiau..

000

o meile tu mane nugalėjai...kažkada dainavo Mamontovas šiandien dainuoju aš -netikit? paklausykit- o meile tu mane nugalėjai.... nesigirdi? ne ne ne tas kniaukimas po langais, ir ne tas kaimynų bute.T..  Daugiau..

200

Tyngiu tingėti ir kos darbas kai toks oras .Plūstelėjo i gatves (  vyrų džiaugsmui nėr ribų ) trumpi sijonėliai, mini suknutes celiulitai.. .Paskaitineju forumų  komentarus ir šeip  a la  protyngų žmo..  Daugiau..

1700

Nekenčiu vasaros     karšta,tvanku,visi prakaituoti smirdintys fui .   MYLIU rudenį  Daugiau..

200

Tyngiu!  tyngiu, tyngiu  tyngiu..... Lekiu bėgu griūnu kasdien visur ir visaip,  ir tyngiu, tyngiu  tyyyynnngiuuuuu  Daugiau..

2600

Ateinu paburbėt ir išklausyt nuomonių dėl konkurso, turiu omenyje šitą paskutinį ... Nu sakykit ka norit ,bet yra nemažai darbų kurių tik pavadinimas  atsiduoda  vasaros  kvapu...  Sukeltos  senienos ..  Daugiau..

500

VAKARO PASISKAITYMUI- Štai ką gauni augindamas vaiką:   1. Pavardės prątęsimą. 2. Dievo šmėkščiojimą kasdien. 3. Krizenimą po anklode kasnakt. 4. Meilės - daugiau nei tavo širdis gali sutalpi..  Daugiau..

300

Pabuvojau savaitgali Druskininkuose.Buvo sezono atidarymas ir šeip šventė.O jau prisižiūrėjau ,o jau prisičiupinėjau,o kiek prisiklausiau....Nesitikėjau ,kad gali būti tokia konkurencija tarp  vėlėjų...  Daugiau..

600

2 šiandienos frazės  1-mama  nuskinsiu tau du papus   ( pienių pūkus nuskynė )  2- per kvailą galvą  kenčia kojos...mano atveju nukentėjo galva,įmirkau  lietuje  dukart iki  triusiku gumyčių ... vat..  Daugiau..

600

Irmužėlė nori katinėlio....Britų trumpaplaukis svajonėsė... ( beprotiškai brangus )  Birmos galbut ateityje kai kiaulė taupyklė  bus  beprotiškai  stora...Persų  auginau -labai  labai  norėčiau ... na..  Daugiau..

1100

Išrovė dantį-jeeeeeeeee. !!!  Niekad  gyvenime  nepagalvojus būčiau , kad taip galėčiau džiaugtis jog nebeturiu danties...Kol raminamieji ir  užšaldymas veikia papasakosiu, nes paskui jaučiu skausmeli..  Daugiau..

300

Važiavau  šiandien  troleibusu  su  savo chebryte...Atšilęs  oras  turi ir  trūkumų ,nes  kartu  su  musėmis 'išlenda' ir  kvapai...Tai vat, važiuojam mes  tuo  troleibusu , o kažkas  taip  smirda...V..  Daugiau..

400

Noriu sekso ir kekso       Arba vyro ir kefyro  ,kiek pasirinkimo tiek galimybių ,o gyvenimas vis iškrėčia šunybių   Ateik pas mane per rūką parodysiu tau triuką... Šiandien tiek..baldelinu-geras žod..  Daugiau..

200

Vieną kartą...nevieną ,o kaskart kai tik pagauna ikvėpimas kažką kurti tai būna ypatinga man pačiai...Kiekvienas darbas išglostytas,keik tik įmanoma išdirbtas ir  svarbiausia su gerom mintimis-niekad ..  Daugiau..

400

....ir  vėl  nuo  pradžių...  velti , suvelti...ne ne ne -  miegoti  miegot..  mhm....  koks  miegas  kai  vilna tarytum šnabžda-pažiūrėk į  šitą  giją- o į  tą...velti velti...ignoruoju bandau snaust..  Daugiau..

600

Syplėšysim  į gabalus  tuos  k o l o r a d o   vabalus , ir bulvės vėl ž  y d ė ė ė ė ė ė s s s  Daugiau..

200

Ir visdėlto mums pavyko !    Nulėkėm i Megą i mugę -tik labai jau ji maža....na greičiausiai kad sekmadienis, kalbintos grožybių pardavėjos nesiskundė pelno buvo. Teko apčiupinėti  keleto  veltinis.lt..  Daugiau..

1000

Aš nežinau iš kur ta meilė....Tokia beprotiškai tauri iš kur tas jausmas pjauna širdį ,nusiraminti negali ...aš myliu tave galbūt labiau nei tu mane myli..Kažkada dainavo Butkutė ,o dabar klausiausi A..  Daugiau..

200

Nu negaliu patylėt-žiūrėjau mūsų eurovizijos atranką-ir negalėjau patikėt savo akim-Meškėla užsidėjęs riešines ir nebetkokias-megztas su karoliukais  ir pirštiniu tipo su viena imova pirštui  -vat tei..  Daugiau..

800

Namuose siaučia rotovirusas...Mineralinis ir klozetas dabar  mano geriausi draugai....  Daugiau..

500

Na tai kuri čia pavasario šaukėsi?  A?  Prašom  prisišaukėt-gerai dabar ania.. plaukiam  per  balas smagumėlis ,neatsidžiaugiu  savo  naujais  guminukais - jėgelė    Ir kaipgi jumi sekas- turiu omeny..  Daugiau..

1700

Žiema,žiemužė...Tai bent siaubingai siautulingą ir liūdnai džiaugsmingą žiemužę turim!!!  .Šiemet kaip kadaise vaikysteje pusnynuose tunelius rausiu išsijuosus ir prisimenu kaip griždavom namo jau ger..  Daugiau..

2300

Kokia žiema !!! Kokios pusnys!!! Kokia puiki nuotaika kai ikrenti ir žiopsai i dangų o snaigės dideliausiais kąsniais krenta i veidą... Jega !!   Vėl prisiridenom nuo kalnų, nes su rogutėm nebeteko va..  Daugiau..

500

Vsio ryt einu perku nauja kilimeli ir velsiu geles, tiek prisivelsiu kad nebereiks prasinet ir pavydet is susizavejimo ! ot !  Daugiau..

300

Užmigau...Prabundu nuo smūgio ir riksmo -nio arklį nio !!!  Mažas užšokes ant nugaros ir duoda i kupra.  Ir nieko čia nebepridursi tokia mamos kasdienybė  Daugiau..

400

Šeštadienis !!!! Jėga!!! Rogutės supakuotos šilti drabužiai paruošti, šeimynėlė prižadinta-ruošiamės startui ir ant kalnu!!!!  Šiandien lekiam prie marių i mišką ir ant ledo-ech jau kaip džiugauju tik..  Daugiau..

000

Nieko sau-daba ir draugu prisikviest gali-draugauti? nedraugauti? - smagumelis!! eilini karta -aciu apsivelusiam-vajei vajei reiks kokia aureole nuvelt jam ar ka....  Daugiau..

300

Sako nuvarytus arklius nusauna. Tai vat nebetoli man jau iki tu arkliu...  Daugiau..

300

Nauji metai senos problemos,pradzioj isvoliojo poto uzkase mane mylimas  sniege,likau slapia iki triusiku ale laiminga .... Kartais tik smulkmenos uztenka kad pataptum laimingu  Daugiau..