Dienoraštis

500

Namuose nieko nera...   Nera nieko namuose...  Dvi valandas gulejau vonioje..seip,  prisileidau karsto vandens prisipyliau kvapniu putu ir mirkau...Jega...su kavos puodeliu ir vienatve-tokia slegianci..  Daugiau..

500

Nu viskas,laiko nulis...sventes ant nosies kabo,sulakstyt  supirkt  dovanas ,namus issikuopt  ,seimyna surikiuot  kam vaidinimas ,kam vakarelis  iki paryciu...o ateis  kuciu vakaras  dovanos bus isdal..  Daugiau..

1500

Mielas dienorašti-gyvenimas nebemielas todėl daug nerašysiu..Padiskutuokim- koks jūsų požiūris ir nuomonė apie darbu kritikavimą? Klausimo esmė-man iškilęs klausimas iš savęs -aš klausau ir reaguoju į..  Daugiau..

1900

Musu apsivėlęs tikras pilkasis kardinolas-niekas jo nemato, bet pasekmės ilgai jaučiamos    Štai atejo sniego pabarstė,kepuriuka logotipui uždėjo ir laukiam švenčių ir širdy linksmiau  Daugiau..

400

Turiu tokias jegovas tapkes-meskos lapces,nesioju jas jau kokie 5 metai,padas keliskart naujas prisiutas bet as jas taip myliu kad vis kaskart  nudilus padui ir atsiradus skylems prisiuvu naujus.Tai s..  Daugiau..

400

Tyngiu...Tyngiu tingeti..Fantastiskas oras nesinori nieko veikti tik guleti ir klausytis kaip lietus barbena i stoga..mhm..jega,ramybe,palaima!  Daugiau..

500

Nu vsio paskelbtas man karantinas ant rimto,skaipui sakes virusas suede galutinai vyras pagrasino nagus nukapot jei dar bandysiu jungti nes per ji taip kompa uzkiso virusas kad nervu ir sveikatos kain..  Daugiau..

1000

Vakarinis ivykis - siandien slepsejau su savo chebryte smagiai per balas ,o is priekio ateidinejo berniukas su seneliu ,manyciau ,bent pagal isvaizda nepanasu kad tetis butu,bet siais laikais negali s..  Daugiau..

300

Jau siandien dienele apturejau...Uzsikimso kriaukle,na ji kimsosi simtmeti, bet visad padedavo kokia nors eiline vamzdynu valymo priemone   Vakar pripyliau pilna kriaukle chemikalu ir palikau pasiklia..  Daugiau..

200

Chebryte jus kaip norit bet varau is cia,susirenku zaisliukus ir traukiu rogutes-lekiu ant kalnu   jipyyy !! Kiek sniego, kaip fainai -krenta snaiges! jau kaledos la la la la la la .... Jau kad uzsip..  Daugiau..

200

Siandien pildziau cv ,anketa vadinamaja ir klausia manes- kokiom kompiuterinem programom mokate naudotis? atsakau- yahoo pastas,skaipas,emeilu rasymas....nu ne blondine as, ne blondine... Microsoft w..  Daugiau..

1600

Karta buvau stebetoja,kai susitiko du draugai bent jau vienas is ju mane kad jie dar vis esa draugai ir kai jis paklause savo draugo-kodel tu nenori sneket su manimi-tas atsake-zinai laikas bega zmone..  Daugiau..

300

Nu va sveikata grizo.Tortas suvalgytas,sveciai isvyti namo ,griztu i realybe    jau praziurinejau darbelius ikisau savo trigrasi i gincus   -ech smagu cia...  Daugiau..

600

Nu va atėjo tikras ruduo su savo grožiu ir bacilom,išguldė visą šeimyną net nėr kada nervintis.Tai vienam vandenuko,kitam arbatėlės, trečiam jogurto ir taip visa diena kaip pasakoj be galo-vienam arba..  Daugiau..

900

Šiandien  piktas rytas...Nuo 8 dundukas medžius pjauna ( vėtra išvertė  tiesiai po langais) taip kad likau beveik nemiegojus..O vakar ir taip pikta buvo per prakeiktos antenos lūži savo vienintelių se..  Daugiau..

800

Koks oras!! pradzioj nuprause,paskui ismasazavo veideli krusa,veliau gavau snaigiu kauke ir einu atjaunejus, pagyvejus, pagrazejus ,sakyciau myliu toki ora, bet bjaurybe vejas nulauze tv antena.. o ta..  Daugiau..

900

Nu va..Pažadėjo Liolė išmokint riešines velt,o kadangi neužilgo bus torto valgymo diena tai ir dovaną tuo pačiu gavau         apipaišė man rankytes,iškirpo detales...padirbo ''kojines'' taip Liolė..  Daugiau..

200

Kazkaip niekad nesiseke loterijose..ir stai netyciom laimiu simboline dovanele uz uzpildyta anketa...siandien pakvietima i spektakli..sako jei nesiseka meilej sekasi loterijoj...  Daugiau..

500

Lyja lyja lai lai lai-isejau pasivaiksciot praleke ''isdykelis'' ( beprociu juk negaliu vadint) su truliku ismaude tuo paciu ,smagumelis gyvenimelis su botais per balas jegele ir dzin kad slapia, ir d..  Daugiau..

400

Salta...salta...saltaa!!!! su vilnonem kojnem,su megztuku..ir vistiek salta!! ant nosies jau varveklis kabo...o ranku pirstu jau nebejauciu kaip uzledeje...ir bingo! auksine mintis riesines! teks visd..  Daugiau..

600

Islindau is duso..nervas praejo galiu papasakot-mielas dienorasti kaip gerai kad esi...bla,bla,bla...O buvo taip- siandien puiki diena nuotaika superine,anksti atsikeliau, nes daug darbu prisiplanavus..  Daugiau..

000

Ar kas nors pastebejo nuotaiku veidelius? Matau kad pastebejo..ir sekmingai naudojames o ACIU kas pasakys..nu kas kas -as- sakau- ACIU APSIVELUSIAM ,TU JEGA!!!!  labai fainai, kad puslapis tobuleja ,g..  Daugiau..

400

Su gimimo diena!!! Jau trecia ryta is elies bliaunu ozkos balseliu ( kadaise taip choro mokytojas sake ) draugams  i ausi.Taip jau isejo, kad turiu keleta  draugu rugsejinuku kurie gime is eiles kasdi..  Daugiau..

100

Niekas nieko niekam niekas ne su kuo niekada..Niekas nieko niekam niekas nieko ne su kuo  niekada!!! - ikvepiam ir tesiam-Niekas nieko niekam niekas ne su kuo niekada...Niekas nieko niekam niekas ne s..  Daugiau..

400

Uij siandien dienele..smagumynu pilna, bet uzvis smagiausia buvo kelione namo Teko vaziuoti piko metu mazdaug apie 17 val ir manau dauguma zino kad tuo metu ypac daug buna keleiviu .Tai vat ilipau i ..  Daugiau..

000

Jis augo vaiku namuose iki 10 metu,tada ji isivaikino.Sedejom  kavinukej ir plepejom apie si bei ta ir belenka.Ir kazkaip ir kazkodel isejo kalba apie motina apie butent motiniska meile..Ir man pasida..  Daugiau..

200

Gimiau nei per anskti nei per velai...bet tikra tiesa! Koks realiai geras amzius,nei mum sijonu penkiu sluoksniu reik nesiot ,nei veidu slept, o kur dar flirtas-nekaltas zvilgsnis kvieciantis i lova....  Daugiau..

200

Su rugsejo pirmaja!! su rudeniu! Myliu rudeni netik todel ,kad siuo metu laiku mano gimtadienis   myliu vesesni kone idealu ora,myliu balas,myliu spalvas.Kaip fainai stebeti pirmokelius keliaujancius ..  Daugiau..

100

Ilgesys...Kiek ir kokiu rusiu jo buna? Vienoks kai ilgiesi prejusiu laiku,smagiu akimirku,atsiminimu...Kitoks kai ilgiesi mylimo...Ir dar kitoks kai ilgiesi kazko kas jau nebesugris...apie sita siandi..  Daugiau..

000

Kas tu? As nezinau...Is kur tu? Nezinau... Kodel tu? Nezinau...Gimiau.Atsiradau.  Pasauly siam nepritapau,nesupratau... Kas as?Is kur? Kodel? Paklydau.Susimaisiau. girzau...pati sau netikedama par..  Daugiau..