Dienoraštis

oranžinis!

962

O aš būsiu ryklys niam niam niam.. ...ir suėsiu tave niam niam niam..     Kaip skanu kaip skanu niam niam niam... Štai kaip saldžiai sūriai traškiai ir visaip kitaip prasidėjo mūsų susibėg..  Daugiau..

Komplimentai

110

Šiandien bėgimo diena. Ne paslaptis,kad turiu problemų su sveikata tai va eigoje viso to ,kad beprotiškai kašta ir tenka lėkt iš vienos poliklinikos į kitą,nes užsiregistruot pas specialistus vienoj v..  Daugiau..

Autobuse

370

Šiaip gal nesiklausau svetimų pokalbių,bet kartais tenka girdėti nori nenori...Stotelėj atkreipiau dėmesį į vyriškį na toks ką žinau per 30 tikrai švariai apsirengęs,bet veidelis tam tikrą pomėgį jau ..  Daugiau..

teatras

060

O aš vakar buvau dramos teatre...Spektaklyje ”Vargšų opera” . Nesigiriu, tik labai džiaugiuosi bilietus gavau dovanų iš Vaikų linijos už budėjimus. Ištikrųjų tai labai nustebau sužinojus apie tokį ap..  Daugiau..

Dilema

261

Vakaro pasiskaitymui DILEMA Priešistorė-turim kaimynę tokią a'la totorę a'la kinietę žodžiu senmergę..Amžiais aiškina apie tvarką apie tylą apie kvapus laiptinėje. Na kai žmogus neturi k..  Daugiau..

Laikas keistis

200

Kažkada rašiau ,kad laikas keistis.. Laikas bėga,metai baigiasi... Tai vat....Mečiau darbą..Pakeičiau profesiją..Siekiu mokslo ir naujų įspūdžių,sieju save su savanorišku darbu..Stengiuosi būti gere..  Daugiau..

Nedideliam pamąstymui

240

Šeip pamąstymui.. Neseniai buvau išsilavinusių protingų žmonių draugijoje,vienas iš jų buvo filantropas Vladas Lašas,per apdovanojimus jis pasakė-( nepažodžiui tik esmė ) kartais gyvenime reikia suge..  Daugiau..

Paveikslo gamyba

070

Susikurkime paveikslą Reikės- vaškinių kreidelių, plaukų džiovintuvo ir drobės     tirpinam vaškines kreideles su plaukų džiovintuvu ir liejam spalvas-paprasta. Kai sustingsta dar kartą panaudo..  Daugiau..

Štai ir susitikom

1380

Štai ir susitikom... Juokėmės šįkart kaip niekad beveik visi susitikom parduotuvėj,na ne pyragų pirkom,nors kai kas bandė pagudraut atveždama ne savo keptą, bet visvien baisiai skanų.. vėl pyrag..  Daugiau..

164 kilometras

1050

164 KILOMETRAS... Man dažnai sako-''tik tau taip ir galėjo nutikti''..Šįkart susimąstau, o tai kuom kalti dar apie 30 žmonių kurie važiavo kartu tuo pačiu autobusu..O gal tarpe jų, buvo dar vienas ku..  Daugiau..

Mintys apie kaimynes

1280

MINTYS Atlėkė kaimynės pas mane cielos dvi,atitempė mano vaikį mat jis į duris skambinėja, pasirodo jau visą pusmetį damos negali ramiai gyvent.Stoviu klausau - Mintys '' kokios abi nesimpatiškos,nem..  Daugiau..

Geriausia diena moterims

130

Visdėlto puiki ta tarptautinė diena..vyrams žinoma išlaidos-bet pripažinkim geriau jau kai masiškai švęst tenka, nei mąstyt namo grįžus ko ta žmona raganėja ir kokią datą vėl pamiršot ..pirmas pasveik..  Daugiau..

Tapkės iš seno megztinio

4100

Šaltukas artėja siūlau pasigaminti tapkes iš seno megztinio -reikės-megztinio-siūlų, kailiuko ir fantazijos. 1-nukerpame rankoves 2-iš vidurinės dalies iškerpame apvalius gabalus ( man išėjo dvigubi..  Daugiau..

Perdirbam atliekas

170

Perdirbam atliekas.. Prisipažinsiu-nerūšiuoju...pasiteisinimų turiu milijoną ir vieną jei ką... Na bent tiek galiu pasipasakot, kad kartais atrandam būdų kaip panaudoti tai kas lieka buityje ir reikė..  Daugiau..

Dienos detektyvas

1150

Dienos detektyvas.. Gaminau padažą,maišiau šaukštu...tuo pat metu mažius išvertė pieno butelį ant stalo -apsisukau,paėmiau butelį užsukau,nuvaliau pieną ,liepiau atsinešt šluotą ir išvalyt grindis.. ..  Daugiau..

Apsivėlęs, nupirk mašiniuką

1180

Gerbiamas mylimas ir visoks kitoks ponas Apsivėlęs.. Mums susitikimamas reik mašiniuko...Prašymas pasiulymas-nupirkit mylimai mūsų  vairuotojai Liolei-autobusiuką,nes ji visad veža daugumą kauniečių ..  Daugiau..

Rudeninis susitikimas pas Velasą

1270

DĖMESIO DĖMESIO Baisiai visų pasiilgau- a jūs ką nea?? Planuojam organizuojam rudeninį susitikimą susibėgimą pas Velasą-kas už? pasisakot-pirminis planas ateinantį šeštadienį t.y spalio mėnuo- diena..  Daugiau..

740

Nugirstas pokalbis troleibuse..  Niekam ne paslaptis kaip aš mėgstu klausytis..O kitą kart nė nereikia -žmonės taip garsiai šaukia kad ir nenorėdamas girdi..Tai va... -Alio,nu labas, labas  kur čia ..  Daugiau..

940

Diena zoosode   Tikitės kad papasakosiu kokia smagi nereali diena buvo zoosode...Dėja..Noriu labai pasidžiaugt ir pasipasakot, kad šis puslapiukas įgavęs tokį pagreitį per Lietuvėlę, kad žmones jau ..  Daugiau..

Vasaros sezono atidarymas

21140

Vasaros sezono atidarymas- superinis veltinio chebrytės susitikimas Viską pradėjo Plikis ir Ponia- kaip čia kai kas  bičiuliškai pakrikštijo...  sustikom stalas eilinį kartą lūžo nuo vaišių ..  Daugiau..

1800

Kaip  ne-Žiniukas ( mano patarėjas ) Nežiniuką ( mane ) mokino... Reikėjo man šiandien nuvažiuot į vieną ofisą pasirašyt sutartį...Objektas yra Mituvos gatvėj.. Niuž pažiūrėjau maždaug per maps'ą kur..  Daugiau..

6100

Dienos frazė- MAMA AŠ TAVE VISTIEK MYLIU NORS TU BŪNI PIKTA KAIP VELNIAS.....  Daugiau..

1660

Apie batus... Papasakosiu apie batus...Na ne naujiena reikia naujų batų-senieji nunešioti beto laiko klausimas kada pamesiu padus,tad nusprendžiau pasinaudoti išpardavimų bumu ir nusipikrti naujus je..  Daugiau..