Dienoraštis

000

Lyja lyja lietus per karaliaus pietus..dainuodavom vaikystej braidydami per balas. .sikart nedainavau ,kad zmones nepalaikytu visiska beprote ...jau manau uzteko mano grazaus vaizdelio-bridau basa per..  Daugiau..

000

Ar tu žinai kur klajoja  mano sapanai? Aš nežinau... Iš  bedugnės  pakilę  aukštai neša tolyn mane... Sapnai ! Išauga svajonėms sparnai... Viskas lekia pro šalį. Tai tik Gyvenimas.....  Daugiau..

000

Kartais kai as nieko neturiu as turiu tave...Tu stebuklas,pasaka,tu -gyvybe, kol nevirsti skausmu...vat taip va...labanaktis...  Daugiau..

000

nai na na nai-ALYVOS!! GYVENIMAS GRAZUS -JEGA!!   siandien tokia nuotaika, sokam is lovu su pizamom pasportuojam! ir visai nesvarbu, kad kiti keistai ziuri,sypsosi,ar reiksmingai sukioja pirsta prie s..  Daugiau..

000

pavasaris pavasarelis...jau pradedu mylet si metu laika ir tik del vienintelio dalyko-svieziu salotu,kruva tikru vitaminu,gera nuotaika garantuota, o ypac patinka sakyt kad apsivalgiau zoles-vieni nus..  Daugiau..

000

Uzlipau ant nuospaudos  netycia..bet turbut labai skaudejo,nes zmogus taip piktai sureagavo-kad tvojo man i nugara nespejus net atsiprasyt,siek tiek pasimeciau,bet vistiek kadangi esu isaukleta ruosia..  Daugiau..

110

Na pakalbekim apie mena?! kas tai yra menas? m? kas galetu konkreciai ivardint,susedom su drauge siandien padiskutuot...oij ilgai pliurpem ir labai dauk,galiausiai prisiminiau kad galiu parodyt sita p..  Daugiau..

000

Isgrudau savo seimyna i kaima-kaip smagu ! Viena,laisve , jokiu rupesciu ! Visa dienele nieko neveikiau NIEKO - simtmeti tiek laisvo laiko neturejau! sedinejau ,gulinejau ziurejau tv,namai suversti be..  Daugiau..

000

Skaiciau vakar vaikam pasaka apie gerus darbus,esme kad padarius gera darba i maiseli dedamas akmenukas..Tai va siandien nusprendziau ir as daryt gerus darbus,maiselio, tiesa ,neturejau bet akmenu is ..  Daugiau..

000

Tasiukas sukrautas,vaikai supakuoti,vyras apsauktas ir visi jau pasiruose-lekiam i kaima dauzyt kiausiniu    tiksliau tu kurie isliko sveiki kai vyras neapsiziurejes atsisedo... Visiem linksmu sven..  Daugiau..

000

Naktirastis...Vaikai uzmigdyti,darbai nudirbti,su vyru susitaikyta...pagaliau naktis,tylos ir ramybes metas.Tikros tylos,neskaitant besipykstanciu kaimynu is penkto auksto,bumsincios muzikos is trecio..  Daugiau..

000

nera irmuzeles..dingo!!    ieskojau spintoj-nera...po lova paziurejau ir ten nera...  isverciau sandeliuka gal ten rasiu...nea-nera    aplandziojau visas pakampes ,net spinta atitraukiau-neeerrraaaa !..  Daugiau..

000

Nezinau kaip jums, bet man tas laiko persukimas depresija varo...Kai visi normalus eina miegot as pradedu darbuotis,kai visi normalus zmones keliasi as ruosiuos miegoti. Nebespeju nieko, o uzvis smagi..  Daugiau..

000

Esu nevilty...nu sory kūrejų komandai ,bet dabar pasipiktinsiu !!    jūs man nesusipratelei papasakokit nu kodel reik skaiciuot parašius užsakymą..a?? itariu nepagalvojot kad kažkam gali būt sunku su ..  Daugiau..

000

Šalta !!!! Atsikėliau ir nudžiugau,saulyte šviečia toks pavasariškas oras,nuotaika puiki,paukščiai nuo ankstyvo ryto rėkia po langais,smagu...Susiruošiau ,apsirengiau ir keliauju,nuotaika dar vis puik..  Daugiau..

000

Jeigu kada nors vaikydamiesi laime ja rasite,tai panasiai kaip sene ieskanti savo akiniu , pastebesite ,kad ji visa laika buvo jum ant nosies....                  nepamenu autoriaus, bet siandien toki..  Daugiau..

000

velasa ,manau tinka cia juk dienorastis-tik pavelavau keliom dienom... tegu visi skaito ir zino-mes kartu jega ir tegu sako ka nori !! tik smalsumas nugalejo-uz ka vyrui kaulus sulauzei ??  Daugiau..

000

VELASA,   Nori nuvelsiu tau nosiniuka..sss....neasarok...gyvenimas toks trumpas,beto moterims kenkia asaros,prisimink viena taisykle-mano mociutes man perduota-trys minutes asaru tai puse dienos..  Daugiau..

000

istorija,gal ne i tema.. Uzsisakiau akinius,na taip jei paklausit labai graziai su jais atrodau  :D  parsinesu namo uzsidedu ir jau ziuresiu televizoriu,ziuriu taip,ziuriu kitaip nu nematau...pasis..  Daugiau..

000

Pakliuvau i dviprasmiska situacija...ziurineju darbus idomu grazu orginalu,zvilgsnis uzkliuna uz komentaro kazkieno kazkam-gerai kopijuoji...ir susimastau- o kaip irodyt kad nekopijavau ? ir isvis kod..  Daugiau..

000

39+.... varvanti nosis,kosulys iki asaru...o mintyse veltinis...guliu beveik ant samones netekimo ribos,o galvoje sukasi mintys kaip is melsvos ir violetines vilnos nuvelsiu sunenui kepuriuka.. Kazin ..  Daugiau..

000

su tavo diena brangioji-paciulbejo vyras is ryto i ausi... Ir kokia gi ta diena? Rytas kaip visad iprastinis- prausiames ko nelbai megstu ir argumentuoju tuom kad miegodama neiisiterlioju, gaminu p..  Daugiau..